CS DE EN
Hotel Francis

Hotelová restaurace

Zvolněte krok a v hotelové restauraci ochutnejte vynikající speciality naší kuchyně. Naši kuchaři, Radim a Václav, připravují denně menu s láskou. Proto známé láska prochází žaludkem u nás platí.

Hostům prezentujeme stále nové nápady a zajímavé kombinace. Každý pátek naši kuchaři představí něco ze svého umění během velice oblíbených galavečeří. Každý den uděláme vše pro to, abyste u nás byli maximálně spokojeni.

- - - F - - -

Hoteloví hosté

Snídaně servírujeme formou bohatého bufetu, obědy a večeře jako tříchodové menu, nebo výběrem á la Carte. Můžete si sami vybrat, zda zvolíte polopenzi nebo plnou penzi.

Každý pátek pro Vás připravujeme slavnostní galavečer formou tématického rautu, letního grilování na terase, nebo galavečeře, které můžete si můžete užít s milovanou osobou při svíčkách. Pokud preferujete dietní stravování, naši kuchaři se vám rádi přizpůsobí.

Restaurace má bezbariérový přístup.

- - - F - - -

Galavečeře

Ochutnejte rafinované masové i rybí speciality s jemnými omáčkami a voňavým kořením. K tomu všemu Vám sommelier doporučí některé z výborných znojemských vín. A při dezertu si už budete jisti, že naše nabídka uspokojila plně Vaši chuť i zrak.

Nápady to v naší kuchyni jen hýří. Přesvědčte se sami každý pátek. Jste k nám srdečně zváni.

- - - F - - -

Vyvážená strava

Vaříme z přírodních zdrojů a nezapomínáme na zásady zdravé výživy. Pro zájemce jsme připravili zajímavé pobyty, během kterých poznáte, jak zdravá strava chutná. Připomene Vám osvědčené rčení, že nežijeme proto, abychom jedli, ale jíme, abychom žili.

Vegetariánům, veganům, makrobiotikům nebo hostům s bezmléčnou a bezlepkovou dietou přizpůsobíme jídelníček tak, aby splňoval jejich nároky.

- - - F - - -

Co takhle předkrm?

Grilovaný kozí sýr

Na grilu krátce a dozlatova opečeme kozí sýr. Na talíř dáme trhané listy hlávkových salátů ochucených balsamikovým dresinkem, topinku z chleba a na něj grilovaný sýr. Dozdobíme praženými mandlemi s medem.

- - - F - - -

Typický hlavní chod

Rib eye steak

Pochutnejte si na křehkém a lahodném steaku z jihoamerických plání. Nejlépe si steak vychutnáte propečený tzv. medium. K masu podáváme směs lesních hub podušenou na cibulce s bílým vínem a doplníme šťouchanými bramborami a grilovanou zeleninou i česnekem.

- - - F - - -

Delikátní dezert jako sladká tečka

Palačinka plněná švestkami a sypaná mákem, zdobená čepičkou šlehané smetany

Tradiční moučník, který nabízíme dle receptu z Moravy. Tenkou, dozlatova upečenou palačinku plníme mletým mákem a teplými švestkami. Palačinka zdobená kopečkem čerstvě šlehané smetany je skutečně tím pravým vrcholem vašeho stolování.

- - - F - - -

Nápoje

Pilsner Urquell

Vychutnejte jedinečnost tohoto českého piva.

Znovín Znojmo

Vinařství se sídlem v Šatově – vína hrdá na svůj původ.

Douwe Egberts – Sara Lee

Perfektní káva pro každý okamžik vašeho dne.

Pickwick Tea Leafs

Objevte bohatství čaje.

- - - F - - -
- - - F - - -
U nás se nekouří a je vždy čisto
Vaříme z pečlivě vybraných surovin
A personál se často směje :-)

U nás se nekouří a je vždy čisto

Vaříme z pečlivě vybraných surovin

A personál se často směje :-)

- - - F - - -

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

Napište nám nebo volejte

Hotel Francis, Ruská 357/18
351 01 Františkovy Lázně

telefon:+420 352 699 121
e-mail:reservation@hotelfrancis.cz
Běžecká škola Miloše Škorpila
Doporučujeme

2004 – 2016 © Francis SPA HOTEL s.r.o. Prohlášení o přístupnosti Ochrana osobních údajů Podmínky užití Triakis

Hotel Francis na Facebooku Hotel Francis na Foursquare Hotel Francis na TripAdvisoru